Дописано от Клиента

23 март 2016

 

Здравейте,
намирате се в страницата на Дописано от Клиента

Тя е много специална, защото е направена с любов за Вас.

Тя е отделна от основното меню на Грошъ и е направена изцяло от Ваши любими ястия, които вече не предлагаме, но които Вие ни показахте и казахте, че обичате :)

Съдържа различни по вид и съставки ястия, като салати, предястия и разядки, основни ястия...

Нарекохме страницата на Вас и много държим на нея.
В нея ще намирате любимите си тематични ястия.

Да Ви е все така сладко!


Ето ги и самите тях, а в галерията от снимки можете да ги разгледате поотделно:



Великденски пости 2016 в Златният Грошъ

17 март 2016

Ето че мина още една година и отново дойдоха Великденските пости – време да пречистим и тялото и душата си.

Великият пост е най-строг и най-продължителен, като се нарича Четиридесетница, но това няма да ни попречи да Ви поднесем вкусни и питателни ястия. А разумното въздържание от някои храни по време на постенето е полезно за организма, тъй като наистина му действа пречистващо.

Както всяка година, така и тази, Ви предлагаме да опитате нов продукт, който е водещ в ястията.

Тази година, това е ОРЗОТО.

Орзото е вид паста, позната под името критараки или арпа и е традиционна за средиземноморската кухня. С високо съдържание на фибри и полезната фолиева киселина, която е особено важна за жените.

Приготвя се от твърда пшеница, която е незаменима за приготвянето на качествена паста. Гърците както и Италианците смятат тази паста за традиционна и намира широко приложение в кухнята и на двата народа.

Ето тук, може да видите всички постни ястия, които сме Ви приготвили тази година. Да Ви е сладко!

Великденските пости през 2016 г. започват на 14 март и приключват ден преди Великден.



Домашната Пекарна на Жана

04 януари 2016

Вече и в Грошъ!

Домашната Пекарна на Жана

  • наситени шоколадови вкусове
  • ухаещи комбинации
  • и напоени с много сладост аромати

 

С какво е по-различна?

  • не правим тортите, пайовете и всичко друго, с което ви подслаждаме, в големи количества

Торта Гараш

  • правим по малко, но да е прясно и свежо
  • продуктите, с които работим не са онези сухи прахчета, които може би и не подозирате, че хапвате и които като се забъркат и Хоп: ето Ви и блата, ето Ви и заливката

Домашна шоколадова торта със смокини

  • използваме яйца, мляко и сметана, течен шоколад...

    Това е! Можем още да Ви разкажем, но защо вместо това не се подсладим :)

Домашна еклерова торта

При Жана е вкусно, домашно и уютно