Великденски пости 2018 в Грошъ - заведения за приятели1

19 февруари 2018

Ето че мина още една година и отново дойдоха Великденските пости – време да пречистим и тялото и душата си.

Великият пост е най-строг и най-продължителен, като се нарича Четиридесетница, но това няма да ни попречи да Ви поднесем вкусни и питателни ястия. А разумното въздържание от някои храни по време на постенето е полезно за организма, тъй като наистина му действа пречистващо.

Както всяка година, така и тази, Ви предлагаме да опитате нов продукт, който е водещ в ястията.

Тази година, това е Нахутът и Булгурът.

Предлагаме ви голямо разнообразие от постни салати, предястия и основни. 

 

 

 



Дописано от Клиента1

23 март 2016

 

Здравейте,
намирате се в страницата на Дописано от Клиента

Тя е много специална, защото е направена с любов за Вас.

Тя е отделна от основното меню на Грошъ и е направена изцяло от Ваши любими ястия, които вече не предлагаме, но които Вие ни показахте и казахте, че обичате :)

Съдържа различни по вид и съставки ястия, като салати, предястия и разядки, основни ястия...

Нарекохме страницата на Вас и много държим на нея.
В нея ще намирате любимите си тематични ястия.

Да Ви е все така сладко!


Ето ги и самите тях, а в галерията от снимки можете да ги разгледате поотделно:



Коледните пости1

19 ноември 2015

По време на Коледните пости има дни със строги пости, когато е позволено само растителна храна и олио. През останалото време е разрешено вино, риба и морски продукти.

Млечните продукти не са разрешени, а рибата и морските продукти се консумират в някои от дните.

Това как Вие ще възприемете тези дни на ограничение, зависи само от Вас. Приемете го като предизвикателство. Подгответе ума и тялото си, защото резултатът определено ще си заслужава.

Ние ще Ви предложим ястия, на които трудно може да устоят и непостещите, така че за Вас остава просто да се насладите.


ЛЮБОПИТЕН ФАКТ:
Причина за растящия интерес към нахута са неговите диетични качества.
Нареждат го сред десетте най-полезни за здравето храни.